vrijdag 30 maart 2012

Technisch werkloos

Op naaivlak, momenteel. Ik heb namelijk nog altijd geen naaihoekje kunnen inrichten in ons appartement. Waarschijnlijk zal ik ergens in de slaapkamer een m² in beslag nemen. Of anders die Expedit waar ik het in mijn vorige post (bijna een maand geleden...) over had, een van de dagen probeer ik nog eens in de Ikea te geraken om te beslissen.

Ik heb mijn naaimachine wegens plaatsgebrek (onze nieuwe tafel is een pak kleiner dan de vorige - staat mooier in de living, maar niet zo simpel om alles dan even opzij te schuiven en me te installeren om te naaien.. ik probeer die tafel wel leeg te houden maar meestal ligt er toch iets van papieren, rekeningen,... op) niet meer uitgepakt sinds de vorige Schoten Stikt, best wel frustrerend want mijn vingers jeuken toch wel, zeker sinds "het" boek ook in mijn brievenbus viel een paar dagen geleden. En ik wil vooral de kussenhoezen maken die op mijn to-do list staan, de stof voor de eerste is al geknipt.

Ondertussen heb ik wel al mijn stofjes uit de dozen gehaald en in de kast gelegd; wel handig dat alles nu bij elkaar ligt (voor de verhuis lag het zo wat verspreid over verschillende dozen enzo in de kast). Een blik op mijn stoffenvoorraad leert ook dat mijn bestelling van vandaag bij Bambiblauw voorlopig maar eventjes de laatste moet zijn ;-) Maar ik heb zo veel zin om mijn naaimachine boven te halen... nog even geduld oefenen, en uitkijken naar volgende week, in Schoten hebben ze tafels genoeg, gelukkig.

Voorlopig kan ik hier dus nog niet veel niks tonen... maar wou toch nog maar eens iets posten, nog eventjes en er zou hier zo'n opgedroogde struik voorbij zijn gevlogen  ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten