dinsdag 6 maart 2012

ysismis entsona

of zulks meer, die woordjes die je moet intikken als je wil reageren op een blog hé.
Ik had er zelf zo niet direct problemen mee, maar inderdaad, het is eigenlijk een beetje onnozel, en ik las een vriendelijke oproep om die beveiliging af te zetten. En ook across the pond maken ze zich blijkbaar zorgen over de rare woordjes.
Daarom heb ik de woordverificatie dus maar afgezet. Qua spamrobots zal het wel meevallen hopelijk ;-) ik heb de indruk dat blogger nog een soort van extra beveiliging heeft voor reacties die spam lijken... enfin dat los ik wel op als het probleem zich zou stellen.

Mijn productiviteit, daar situeert het probleem zich momenteel anders wél. We verhuizen binnenkort (hopelijk dit weekend) en ik heb eigenlijk geen plekje om mijn naaimachine te zetten want normaal naai ik gewoon aan de livingtafel maar die staat vol dozen - dus ik hoop dat ik vanavond toch nog eens wat kan doen.

Ik hoop ook dat ik in het nieuwe appartement misschien een naaihoekje zal kunnen inrichten maar dat zal toch wat afwachten zijn, zo veel plaats is er niet dus ik wacht tot alle echt noodzakelijke meubels (bed, kleerkast, zetel etc ;-) ) hun plaats hebben en dan ga ik eens kijken... dit lijkt me wel iets. Maar goed, even afwachten dus nog.

2 opmerkingen:

  1. Wat een toeval! Dat staat ook op mijn verlanglijstje voor mijn naaikamertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmmm, mooi! Daar kunnen mooie dingen op/aan geproduceerd worden.
    Tot straks ;-)

    BeantwoordenVerwijderen